"De kracht van persoonlijk contact"

Afas

Door alexander@eadaccountants.nl, dinsdag 8 april 2014 15:22
Als u als ondernemer of instelling werkt met Afas software dan is het efficiënt als uw accountant of administratiekantoor met dezelfde software werkt. Bij ons bent u aan het goede adres. EAD accountants en belastingadviseurs in Haarlem werkt al vele jaren met Afas.

Afas is software met veel mogelijkheden. Aan u de kans en de  keus die te benutten. We hebben 20 jaar ervaring met Afas en kunnen ook uw onderneming helpen bij de opzet, het gebruik en de rapportage via Afas. Ook het koppelen van uw administratie en Afas bestanden met onze Afas software zorgt voor een snelle, foutloze jaarrekening en belastingaangifte. Geen onnodige en kostbare tussenstappen: direct richting eindresultaat.

Door onze ervaring kunnen we u een interessant aanbod doen indien u uw administratie op de juiste wijze met Afas verwerkt.

Wat doen we en wat kost het[1]?

  1. Samenstellen van de jaarrekening van uw eenmanszaak inclusief de winstaangifte inkomstenbelasting: € 1.000.
  2. Samenstellen van de jaarrekening van uw besloten vennootschap € 1.750. Dit bedrag is inclusief de aangifte vennootschapsbelasting en de samenstelling en deponering van het publicatieverslag.
  3. Als 1 of 2 maar dan met personeel naast de directeur – eigenaar. Extra per personeelslid € 250.
  4. Samenstellen van de jaarrekening van uw stichting of vereniging zonder budget vergelijking: € 1.000, en met budget vergelijking € 1.250.  Als er personeel in dienst is dan wordt deze prijs verhoogd met € 250 per personeelslid.

 Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

[1] Exclusief omzetbelasting, bedragen worden jaarlijks aangepast aan de inflatie (basisjaar 2014).